Nieuwsberichten

Uit de autowereld

LOL: nieuwe terugroepactie treft slechts 3 BMW’s

Je kunt het maar treffen. Mecaniciens van de Amerikaanse divisie van de BMW Group zullen de komende maanden haast verdrinken in hun arbeidsuren. De Duitse automaker heeft recentelijk namelijk een terugroepactie aangekondigd die miljoenen auto’s tre- nee, wacht, we lezen verkeerd. In totaal betreft het slechts drie verlengde BMW’s 7 Serie (rijtest) met een foutieve... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 20:10

13 rappe en vermakelijke Citroëns op een rij!

Het automobiele equivalent van Rivella Light: een beetje vreemd, maar wel lekker.. Of het aan de nieuwe reclame ligt met aanstekelijke Supertramp muziek is onduidelijk, maar het riep wel wat gevoelens van melancholie op. Citroën is een waanzinnig eigenwijs bedrijf geweest. In al die eigenzinnigheid zijn ze enkele keren teruggekomen op hun beslissingen. Dan brak... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 19:10

Audi geeft compacte Q2 fatsoenlijke beenruimte*

Maar natuurlijk niet in Europa. Het is maar druk vandaag in het verre Oosten. Er zijn vandaag een aantal nieuwe bolides voor de Chinese markt onthuld, die vrijwel exclusief qua grootte van hun Europese evenbeelden afwijken. Met name de Duitse autofabrikanten zijn de afgelopen uren aan de bak geweest om de lancering van deze nieuwe... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 17:10

Hamilton: “ik gaf veel teveel ruimte aan Verstappen”

“In hindsight, everything looks clear“. Na afloop van een van de meest spectaculaire wedstrijden van het jaar gaat de aandacht niet exclusief uit naar de winnaar. Kimi Raikkonen heeft na een periode van meer dan 2.000 dagen misschien eindelijk weer eens een zege binnen weten te hengelen, het gevecht met Max Verstappen dat Lewis Hamilton’s... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 16:10

Ford GT (2018): rijtest en video

Of we een blokje om wilden met de nieuwe Ford GT? Op het afgesloten testterrein van Ford? Achterbanden op kosten van Ford Performance. Nou vooruit dan maar. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER!] De Ford GT van het jaar 2018. Het is de derde auto in een serie, beginnend met de GT40 die... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 14:10

Lancering Audi e-tron 4 weken vertraagd

Wat is er aan het handje? Tussen Audi en de nieuwe e-tron wil het nog niet boteren. De oorspronkelijke lancering in Brussel liep vertraging om en daardoor moet Audi uitwijken naar een latere lancering in San Francisco. Nu is de e-tron wederom in het nieuws vanwege een vermeende vertraging. Dit keer heeft het te maken... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 12:10

Lopen we warm voor deze nieuwe Volkswagen Bora?

Bora Bora FM. De Volkswagen Bora is voor ons een bekende naam. Door de grote SUV/Crossover-vraag in Europa is het model bij ons gesneuveld en kregen we er een auto als de T-Roc voor terug. In andere continenten is de Bora nog springlevend. In China is vanuit de FAW-Volkswagen joint venture een nieuwe generatie gepresenteerd.... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 11:10

CBR: gevaarlijke cursisten moeten langer wachten

Het CBR gaat maatregelen treffen om te voorkomen dat cursisten die er een zooitje van maken te snel een herexamen afleggen. De maatregelen zijn volgens het CBR noodzakelijk, omdat cursisten de tijd moeten krijgen om te leren van de fouten. Het komt geregeld voor dat een cursist een praktijkexamen gaat afleggen en dat de CBR-examinator... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 10:10

Vinkeveense villa komt met garage voor tig auto’s

Je kunt er ook een discovloer van maken, mocht dat meer je ding zijn. Onder de rook van Amsterdam wonen en toch rust en ruimte hebben. Ik klink verdorie als een verkoopmakelaar, maar dat is toch echt de situatie bij deze vrijstaande villa in Vinkeveen. Het huis komt met een eigen oprit, waar auto’s optioneel... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 10:10

Dit zijn de vervangers van LeBlanc bij Top Gear

De BBC ziet nog steeds brood in het televisieprogramma. Soms is het mooi geweest en kun je beter stoppen, om terug te blikken op de mooie succesvolle dagen. Bij BBC’s Top Gear lijken ze het tegenovergestelde te gaan doen. Britse eigenwijsheid of een gedurfde strategie. Het autoprogramma gaat door en krijgt wederom met een frisse... Lees meer »

Geplaatst op 22/10/2018 | 08:10