Nieuwsberichten

Uit de autowereld

Deze BMW E34 heeft gele lampen en een 2JZ met 750 pk

Dat lijkt ons een smakelijk recept. Zoals jullie weten hebben BMW en Toyota de handen ineen geslagen om de wereld twee lekker sportieve modellen te schenken. Afgelopen week schotelden we je in twee porties al de eerste plaatjes van de Z4 voor, die over een dikke week officieel onthuld zal worden in Pebble Beach, California.... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 19:08

Schaadt negatief diesel sentiment de EV-verkoop?

Je zou zeggen dat slecht nieuws voor diesel goed nieuws voor stroom zou zijn. Maar is dat wel zo? De een zijn dood is de ander zijn brood, zo luidt het gezegde. De automarkt wordt dezer dagen in grote lijnen verdeeld tussen diesels, benzineauto’s en EV’s. Als een van deze ‘categorieën’ klappen krijgt, ontstaat er... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 18:08

De grille van dit busje belooft niks te veel

Je zou wellicht verwachten dat iemand zijn Vito voorzien heeft van wat foute tuning. Maar niks is minder waar. Stap namelijk in en je betreedt een werkelijke oase van luxe. Maybach-luxe welteverstaan. De binnenkant van het busje is namelijk aangekleed met een cornucopia van Maybach-goodies, inclusief de stoelen zetels die je normaal vindt in de... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 17:08

Verstappen: “Overstap naar Amerika is voor losers mensen die niet kunnen winnen”

Shots fired! Het F1-verhaal van de week is het aanstormende vertrek van Fernando Alonso uit de sport. Algemeen wordt aangenomen dat de Spanjaard op weg is naar de IndyCar-serie. Deze ‘Muricaanse monoposto-serie beleefde haar voorlopige hoogtepunt in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw, toen het kampioenschap nog de CART Indy Car World... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 16:08

Werkt korting nog steeds om de klant over te halen?

Gratis geld, jongen! Nederlanders staan wereldwijd bekend als een gretige, gierige bende. Nu zijn stereotiepes er om te doorbreken, maar ergens is het ook hartstikke fijne als ze blijken te kloppen. Adviesbureau Flowresulting onderzocht recentelijk of wij, als volk, nog te porren zijn voor een fijne korting als het gaat om het aankopen van een... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 14:08

Audi A4 B8 (2007 – 2014) – occasion video & aankoopadvies

Inmiddels komt deze generatie A4 een beetje op leeftijd, blijft het imago van Duitse degelijkheid overeind of niet? Qua styling kan de A4 nog best even mee. Ontwerper Walter de’Silva was bekend van zijn werk bij onder andere Alfa Romeo en wat hij tekende voor deze A4 is blijkbaar (ook) lang houdbaar. De A4 limousine... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 14:08

BREEK! Sainz rijdt volgend jaar voor McLaren

De puzzelstukjes beginnen langzaamaan op de plek te vallen. Goedemorgen! We transformeren deze middag ineens in een website die enkel nog Formule 1-nieuws aan het licht brengt. Nadat we eerder vandaag schreven over Alonso’s potentiële overstap naar de Indycar na zijn vertrek bij McLaren, onthult McLaren zojuist dat Carlos Sainz zijn Red Bull-connecties nu écht... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 13:08

Ocon: “Mercedes-stoeltje kwestie van tijd”

Is dat wel zo? In de afgelopen weken zijn er een aantal grote aankondingen gedaan, die de boel binnen de Formule 1 heerlijk hebben opgeschud. Ricciardo vertrekt naar Renault, Lawrence Stroll koopt Force India en Fernando Alonso die zijn vertrek bevestigd; allemaal dragen ze bij aan een nu al groeiende anticipatie naar de Formule 1... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 13:08

“Niet-gefixte sjoemeldiesels worden van de weg gehaald”

Aanpakken, die lui. Wanneer de dominostenen beginnen te vallen, dan vallen ze allemaal. Volkswagen zal hier ongetwijfeld bekend mee zijn, aangezien ze, om deze reden, om de zoveel weken in het nieuws verschijnen. Dit alles nog altijd in navolging van het dieselschandaal van enkele jaren geleden. Deze week is het weer raak, want nadat Zwitserland... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 12:08

Alonso weer stap dichterbij vertrek naar IndyCar

Alles wijst erop dat ‘Nando naar de Verenigde Staten vertrekt. Fernando Alonso ‘verraste’ de wondere wereld der Formule 1 deze week door, eindelijk, zijn vertrek aan te kondigen. De Spaanse grootheid heeft in zeventien seizoenen in de hoogste klasse van de autosport een achtbaan van een carrière meegemaakt. Hoe je het ook wendt of keert,... Lees meer »

Geplaatst op 16/08/2018 | 11:08