Nieuwsberichten

Uit de autowereld

Red Bull doet voor hoe de halo ook had gekund

Of was je juist blij dat het hele halo-circus achter de rug is? Vroegâh was de Formule 1 een sport voor helden, men zegt dat dat tegenwoordig niet meer het geval is. Dat laten we even in het midden, maar feit blijft dat er steeds meer regeltjes en vereisten komen voor de racesport om coureurs... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 20:05

BMW M8 Competition lekt wederom op het net

We krijgen nu een nog beter beeld. De huidige topversie van de BMW 8 Serie, de M850i, is al een vrij dikke sportcoupé, ontwikkeld met behulp van M Performance. Echter, het ‘volwaardige’ BMW M is achter de schermen ook druk bezig met een versie van de 8 Serie. De M8 wordt de dikste M in... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 19:05

De nieuwe BMW Garmisch is niet nieuw

Maar… huh? Het is weer tijd voor het Concours d’Elegance Villa d’Este. De Europese versie van het prestigieuze auto-evenement is meestal niet perse noemenswaardig, maar het is leuk om te volgen. Ook is het leuk dat sommige automerken een primeur(tje) bewaren voor het event. Zoals BMW, waar ze de Garmisch onthullen, een concept car. Het... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 18:05

Er klopt iets niet aan deze Lamborghini Veneno

De ras-Italiaan lijkt niet helemaal meer in zijn volle glorie te zijn. Eén van de beste investeringen die je op je oprit in je garage kunt hebben, is de Lamborghini Veneno. De extreem vormgegeven hyper-Lambo was spraakmakend in 2014 vanwege zijn styling, en is nu spraakmakend vanwege de exclusiviteit (drie stuks) en het godsvermogen waarvoor... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 18:05

Formule 1 te saai? Probeer dan deze spectaculaire raceklassen

Je zult er geen spijt van krijgen, dat beloven we. Dit weekend zal de Formule 1 wederom door de straten van Monaco scheuren. Hoewel het zonder meer een spectaculair gezicht is om de meest geavanceerde raceauto’s op aarde over het smalle circuit te zien knallen, belooft het weer een saaie wedstrijd te worden. Zeker nu... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 17:05

Zeven punten waarop autobelasting gefixt moet worden

Iemand doet een duit in het zakje. Gaan de belastingen in Nederland een stapje te ver? Precies dat vraagstuk ligt hier al jaren open. Want ja, er worden flinke belastingen (met name BPM) geheven over nieuwe auto’s en ja, het wordt steeds gekker en gekker. Het moment dat een autofabrikant prijzen bekendmaakt, is de vergelijking... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 15:05

Straatlegale Aston Martin Vulcan doet de Gumball

Wat nou een comfortabele Bentley of Rolls-Royce. Dit is een auto die de Gumball weer leuk maakt om te volgen! Over een paar weken is het weer zover. Dan gaat jaarlijkse Gumball 3000 van start. Van vrijdag 7 juni tot en met zaterdag 15 juni is de autokaravaan te vinden op een route van het... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 14:05

Dit is één van de gaafste jaarlijkse Porsche-feestjes

De sfeerimpressie geeft je het gevoel hier onderdeel van te willen zijn. ‘De 993 was de laatste échte 911’. Woorden die sommige Porsche-fans maar al te graag in de mond willen nemen. Het feit dat de 993 de laatste luchtgekoelde 911 was ziet diep bij sommigen. Het is zelfs zo dat er aan de andere... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 12:05

Kijk de Grand Prix van Nederland gratis op TV!

Je kunt niet vroeg genoeg op de hoogte zijn. Tussen nu en volgend jaar mei ga je op internet, radio en televisie nog hééél veel horen over de Dutch Grand Prix. Ziggo trekt als Nederlandse eigenaar van de F1-uitzendrechten de aandachtskraan open, maar Talpa zal er ook een handje vol van hebben. Laatstgenoemde is mediapartner... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 12:05

Zo wordt een Leaf minder lief

Maar wel een stukje leuker. Als we aan elektrisch rijden denken, komen er diverse Tesla’s naar boven. Op zich logisch, want de Amerikaanse elektropionier is onlosmakelijk ermee verbonden en weet zichzelf elke week wel in de schijnwerpers te plaatsen met ambitieuze beloftes, kwaliteitsproblemen of overweldigende verkoopcijfers. In de tussentijd is Nissan iets stiller omtrent hun... Lees meer »

Geplaatst op 24/05/2019 | 11:05